STAGE LOPEN BIJ PRAKTIJK MEMO

PSYCHOLOGIE/ORTHOPEDAGOGIEK 

Stagemogelijkheden voor Master Studenten Psychologie/Orthopedagogiek

Onze praktijk, gevestigd in Bergen op Zoom, Steenbergen en Tholen heeft per september 2023 klinische stageplaatsen beschikbaar voor zowel de doelgroep kind & jeugd. De plaats is geschikt voor studenten die een master Klinische Psychologie, Kind & Jeugd óf aanverwant volgen. Onze stageplaatsen kennen een duur van ca. 9 maanden, minimaal 3 dagen p/week.

Als stagiair ga je kennismaken met verschillende, veelal complexe, problematieken en de diverse behandelvormen (o.a. Psycho-educatie, CGT, EMDR) waar we binnen onze praktijk gebruik van maken en psychodiagnostiek. Gedurende de stage bestaat er de mogelijkheid om je BAPD te behalen.

Wie ben jij?

Je volgt de Universitaire opleiding 'klinische psychologie, kind & jeugd' óf aanverwant. Wij geven de voorkeur aan kandidaten die woonachtig zijn in de regio van onze praktijk, die starten met het laatste jaar van de master én voor wie de stage het laatste onderdeel van hun opleiding is. Wij zoeken kandidaten die leergierig zijn en prima zelfstandig kunnen werken. Daarnaast ben je enthousiast, ondernemend, stressbestendig en sta je stevig in je schoenen.

Wat bieden wij?

Je ontvangt professionele begeleiding van een enthousiaste collega en gaat onderdeel uitmaken van een prettig team met betrokken collega’s. Na een positieve afronding van je stage bij Praktijk Memo bieden wij eventueel de mogelijkheid om langer bij ons te blijven.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie door naar: personeelszaken@praktijkmemo.nl.