Home » Werken bij » Vrijwilliger cliëntenvervoer

VRIJWILLIGER CLIËNTENVERVOER

Wat ga je doen?

Jij rijdt met een personenauto en vervolgens ga je langs de adressen van de cliënten en zorgt dat de cliënten veilig worden vervoerd vanaf huis naar onze locatie voor Arbeidstraining, Dagbesteding en Onderwijsbegeleiding (ADO), gelegen aan de Oude Moerstraatsebaan 7/8 in Bergen op Zoom.

We rijden ’s morgens van ± 07.30 tot 09.00 uur en ’s middags van 15.00 tot 16.30 uur. Je krijgt een aantal vaste dagen in de week om te rijden en je bent flexibel inzetbaar bij uitval van de andere chauffeurs.

Waar kom je te werken?

Praktijk Memo is een middelgrote zorgaanbieder waar laagdrempeligheid en een persoonlijke benadering centraal zijn blijven staan. De hoofdlocatie is de 18e -eeuwse stadsboerderij Hoeve Meilust in Bergen op Zoom. Hier bevindt zich de behandelpraktijk voor tweedelijns (medisch specialistische) GGZ en de groepsaccommodatie voor hulpverlening aan kinderen, jeugdige en (jong) volwassenen met meervoudige psychiatrische beperkingen en/of een licht verstandelijke beperking. Tevens heeft Praktijk Memo een locatie in Tholen en in Steenbergen, waar behandeling en diagnostiek geboden wordt aan jeugdigen en volwassenen.  Daarnaast biedt Praktijk Memo woonvoorzieningen op drie locaties onder de naam Fasehuis Memo. Hier verblijven jongeren (16-26 jaar) waarbij er sprake is van psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking. Zij werken in verschillende fases toe naar een maximaal haalbaar niveau van zelfstandigheid op de verschillende levensgebieden. Bij OpStap Leren Werken, werken we met vormen van Arbeidstraining of Dagbesteding en wordt Onderwijsbegeleiding geboden waar dat nodig is. Het team AD&O is ambulant werkzaam en op verschillende locaties zowel op de Meilustweg als in twee locaties op de Oude Moerstraatsebaan.

 

Wij zoeken…

Een enthousiaste man of vrouw:

  • In bezit van Rijbewijs B;

  • met affiniteit voor de doelgroep;

  • met goede communicatieve eigenschappen;

  • in staat om zelfstandig te werken;

  • goed in samenwerking.


Een leuke plek als vrijwilliger vinden? Waar je onderdeel bent van een team dat samen met de cliënt werkt aan een goed leven?

Word jij onze nieuwe Vrijwilliger Cliëntenvervoer?


Indien je meer informatie wenst, kun je contact opnemen met:
Sanne Takens
Senior Begeleider ADO
Tel.: 0164-858430


Bij interesse, ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via:
personeelszaken@praktijkmemo.nl